Održana predavanja

Poziv

Hrvatsko botaničko društvo i nakladnička kuća Alfa d.d. pozivaju Vas na predstavljanje djela Flora Croatica autora Tonija Nikolića:

Volumen 1, 2, 3 : Vaskularna flora Republike Hrvatske

Volumen 4 : Ekskurzijska flora

koje će se održati 30. kolovoza 2019. od 14 do 15 sati u Hotelu Esplanade (Oleander Room), Mihanovićeva 1, Zagreb, u sklopu održavanja 6. Hrvatskog botaničkog simpozija 2019., od 30. kolovoza ‒ 1. rujna u Zagrebu u organizaciji 6. Hrvatskog botaničkog društva.

Deveti tjedan Botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki

Sekcija botaničkih i školskih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatskog botaničkog društva, u suradnji s brojnim suorganizatorima, organizira DEVETI „TJEDAN BOTANIČKIH VRTOVA, ARBORETUMA I BOTANIČKIH ZBIRKI“ od 13. do 19. svibnja 2019.

SVA DOGAĐANJA tijekom „Tjedna“ za javnost su potpuno BESPLATNA, no uz prethodne PREDBILJEŽBE na adresama pojedinačnih vrtova, arboretuma i drugih zbirki uključenih u ovu manifestaciju.

Programi događanja po vrtovima bit će oglašeni na mrežnim stranicama pojedinih institucija:

Poziv na predavanje Ljubicic

Predavanje "U potrazi za karanfilima (Dianthus sylvestris agg.) po Balkanu " održati će nam doc. dr. sc. Ivica Ljubičić, izv. prof. dr. sc. Sandro Bogdanović i Ana Terlević u četvrtak 25. travnja 2019. godine u 18.00 sati na Rooseveltovom trgu 6 u predavaonici BO1, PMF, Zagreb.