Hrvatsko botaničko društvo

Članovi

Hrvatsko botaničko društvo okuplja brojne članove biološke, šumarske, agronomske i srodnih struka. Članom se postaje uplatom članarine, te prihvaćanjem Statuta Društva kao i Pravilnika o unutarnjem poslovanju.

Članarina iznosi 8,00 € godišnje za redovite članove (uključujući doktorande), 4,00 € za studente, nezaposlene osobe i umirovljenike te 27,00 € za pravne osobe, a može se uplatiti na žiro račun Društva, IBAN HR3823600001101630044. Članarina vrijedi do isteka kalendarske godine za koju je uplaćena.

Prilikom učlanjenja potrebno je ispuniti i potpisati Pristupnicu, u kojoj se dostavljaju osobni podaci koje je Društvo prema zakonu dužno evidentirati. U tu svrhu, potrebno je dostaviti i potpisanu Suglasnost o prikupljanju osobnih podataka. Ove dokumente je moguće dostaviti osobno, poštom na adresu Društva ili elektroničkim putem na hbod.botanic@gmail.com.

Članovi imaju pristup predavanjima i radionicama u organizaciji Društva. Također, imaju mogućnost sudjelovanja na botaničkim ekskurzijama u organizaciji Društva, te mogu provoditi stručne projekte kroz Društvo.

Članstvo u Društvu može biti redovito i počasno. Tko sve može postati članom, koja je razlika između tipova članstva i ostalo možete pročitati u Statutu Društva. Za sve upite, slobodno nam se obratite putem kontakt forme ili na hbod.botanic@gmail.com.

G

Preuzmi pristupnicu

;

Preuzmi suglasnost

h

Preuzmi statut

Pošalji upit